Medewerkers

J.M.Lelij
Huisarts

Dokter Lelij is aanwezig op de volgende werkdagen:

Maandag, Woensdag en Donderdag.

Op de maandag heeft 1 van beide huisartsen ook 's middags spreekuur.

M.Termaat
Huisarts

Dokter Termaat is aanwezig op de volgende werkdagen:

Maandag, Dinsdag en Vrijdag

Op de maandag heeft 1 van beide huisartsen ook 's middags spreekuur.

Carolien Hanewinkel
Huisarts in opleiding

De praktijk werkt mee aan de huisartsopleiding van het UMCG vanaf september 2015. Huisartsen moeten ook opgeleid worden.

Iedere arts die huisarts wil worden moet drie jaar lang, na zijn artsexamen, een opleiding volgen voordat hij als zelfstandig huisarts mag gaan werken.

Onderdeel van de opleiding zijn twee stages bij huisartsen die als opleider erkend zijn. Deze stages duren maximaal 12 maanden. Gedurende deze periode werkt de huisarts in opleiding mee in de praktijk.

De huisartsen in opleiding hebben de artsopleiding voltooid en hebben daarna werkervaring in het ziekenhuis of daarbuiten opgedaan. Zij zijn bevoegd om zelfstandig mensen te behandelen tijdens het spreekuur. Tijdens de huisartsopleiding wordt hen de  kneepjes van het vak bijgebracht om tot een bevoegde en bekwame huisarts uit te kunnen groeien. De huisarts in opleiding bespreekt alle casuistiek met de huisarts en roept zo nodig de begeleidende huisarts er direct bij.

Vanaf 1 september zal Carolien Hanewinkel bij ons werken als huisarts in opleiding.

Zij zal in de praktijk werken op maandag, dinsdag en woensdag.

Om goede feedback te kunnen krijgen zullen er, alleen met uw toestemming,  ook nu en dan opnames gemaakt worden van het consult. Deze opnames zijn zeer waardevol voor het leerproces. Zij zijn beveiligd en worden na ongeveer 1 week gewist.

Indien u nog vragen hebt horen wij het graag.

Mia Mud-Polling
Doktersassistente

Mia is aanwezig op de volgende werkdagen : maandag, dinsdag en donderdag.

 

Prisca Riezebos
Doktersassistente

Prisca is elke woensdag aanwezig

Wendy Kingma
Doktersassistente

Wendy is werkzaam op de volgende werkdagen: dinsdag en vrijdag

Petra Dijkema
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ( SPV)

De Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Petra Dijkema werkt namens de Geestelijke gezondheidszorg als consulent in de huisartsenpraktijk. Uw huisarts verwijst u naar de SPV als hij of zij vermoedt dat psychische factoren van invloed zijn op uw klachten. De SPV zal samen met u uw problemen in kaart brengen.

Het resultaat van het gesprek is een advies aan de huisarts over de wijze waarop uw klachten behandeld kunnen worden. In veel gevallen kan dit binnen het gehanteerde 5 gesprekken model binnen de huisartsenpraktijk. Soms is het zo dat, in overleg met u en uw huisarts, wordt besloten om u door te verwijzen naar bijvoorbeeld een psycholoog of een psychiater.

Petra is aanwezig op de volgende werkdag:

1 keer in de 2 week op de donderdag